Wiele organizacji, firm i osób fizycznych zgłasza się do nas z pytaniem jak mogą pomóc i wesprzeć działanie Stowarzyszenia Muzeum Jedwabnictwa Milanowskiego. To proste!

Skontaktujcie się Państwo z osobami odpowiedzialnymi za poszczególne obszary współpracy:

1. Lidia Jakubowska – lidka.jakubowska@gmail.com – partnerzy medialni, wolontariusze
    Nasze działania i ich wyniki chcemy upowszechnić, dlatego poszukujemy partnerów medialnych, którym oferujemy ciekawe materiały, w tym wizualne. Milanowski jedwab z pewnością przyciągnie uwagę wielu nowych odbiorców! Współpracujemy z wolontariuszami oferując ciekawą pracę przy digitalizacji zbiorów, organizacji wydarzeń plenerowych, wywiadach z byłymi pracownikami i warsztatach.
  2. Honorata Kuraszkiewicz – honoratakuraszkiewicz@gmail.com oraz tel. 791 90 91 91 – darczyńcy indywidualni, nowi członkowie
    Jako organizacja społeczna chętnie podejmujemy współpracę z wszystkimi tymi, którzy chcą pomóc nam swoim sercem, umiejętnościami, kompetencjami, pomysłami lub wspomóc nas finansowo. Mogą Państwo przekazać nam swoje zbiory mając pewność, że trafią w dobre ręce. Zapraszamy też do aktywnego wspierania działań na rzecz powstania Muzeum Jedwabnictwa zostając członkami Stowarzyszenia.
  3. Agnieszka Wojcierowska – agnieszka@spi.com.pl  – partnerzy instytucjonalni, firmy, sponsorzy
    Projekty przez nas realizowane mają dużą wartość merytoryczną, a ich atrakcyjna forma potencjał promocyjny: wirtualne wystawy, wydarzenia, digitalizacja dokumentów i pamiątek. Wszystkie wzbudzają zainteresowanie wielu grup wiekowych. Każde wsparcie finansowe, barterowe lub merytoryczne pozwala nam na realizację konkretnego projektu – poszukujemy sponsorów i partnerów projektów.

Przekazywane nam słowa poparcia są dla nas również bardzo ważne, dzięki nim wiemy, że nasze działania są potrzebne, ważne i sprawiają innym wiele radości!

Dziękujemy i zapraszamy do współpracy.